Ја заборавивте лозинката? Внесете ја вашата е-пошта како би го започнале процесот на промена.

Промена на лозинка

  Доколку сте ја заборавиле корисничката лозинка, потребно е да ја внесете вашата регистрирана е-пошта и одговорите на безбедносното прашање доколку е внесено при регистрацијата.

На истата е-пошта ќе Ви бидат пратени инструкции како да ја промените вашата заборавена корисничка лозинка.

Powered by WHMCompleteSolution